Over ons

Het garagebedrijf hiernaast bestond nog niet, wel waren er brede sloten langs de straat, wat nu de ventwegen zijn. Er was een uitspanning met een prieeltje, later werd het een klein bruin kroegje

Sinds 1972 is het een restaurantje met de specialiteit PANNEKOEKEN, steeds is er wat bijgebouwd en inmiddels verkopen wij PANNENKOEKEN met een tussen-N

De pannenkoek is een heel oud gerecht, die hier nog steeds in ijzeren koekenpannen wordt gebakken. Het aantal variaties is enorm, men kan naar hartenlust combineren. Dik of dun, licht of donker, zowel hartig als zoet of zelfs met een ragoutvulling.

In geval van een jubileum of verjaardag kan er als feestelijke versiering een jaartal op de pannenkoek gemaakt worden.

Wij verkopen ook kadobonnen vanaf 10 euro.

Parkeren? Op doordeweekse dagen en zaterdag (na 17.30) kunt u gebruik maken van het parkeerterrein hiernaast van garage Leuverink. Op zondag de gehele dag. Hier schuin tegenover aan de andere kant van de Deventerstraat heeft de gemeente bij het PGEM gebouw een parkeerplaats voor ons aangelegd, die u kunt gebruiken.

Alle Prijzen zijn inclusief bediening en B.T.W. t “Pannekoekhuis” is geopend op:

Dinsdag: 16:00 tot 20:00 uur.
Woensdag tot en met zondag: 12:00 tot 20:00 uur.

Reserveren is mogelijk tot 19.30 uur.

Wij hebben ook leuke kinderverjaardag-menuutjes, vraagt u er gerust naar. Mogelijkheid voor groepen tot ongeveer 100 personen.

Zoek je werk?

Ben je op zoek naar een bijbaantje in de vakanties of zoek je een bijbaantje voor het weekend of doordeweeks neem dan gerust contact met ons op!

Bel ons op 055-3667121 of loop gewoon bij ons binnen.